Per Giró l’Operació Catalunya és l’episodi més vergonyós d’Espanya “des dels GAL”

Veu “evident” que l’entramat es va forjar amb un “pacte de silenci” entre PP, PSOE i monarquia

Jaume Giró ha considerat l’Operació Catalunya l’episodi més vergonyós de la història d’Espanya “des dels GAL”. En declaracions a l’ACN, l’exconseller d’Economia i Hisenda ha denunciat la “completa immunitat” de la persecució de personalitats del món polític, civil i empresarial de Catalunya “per pura dissidència política”.

Giró ha opinat que “probablement mai un Estat de la Unió Europea haurà creat i alimentat un entramat més vergonyant en els darrers 10 anys”. Giró ha reaccionat així a les novetats periodístiques segons les quals el govern de Mariano Rajoy va posar la cúpula de la policia espanyola al seu servei per investigar partits independentistes i per intentar acabar amb el procés al marge de la llei.

“Ara tenim noves proves de l’Operació Catalunya que encara la fan més fastigosa i que fan evident que només va ser possible amb un pacte de silenci còmplice entre el PP, el PSOE i la corona espanyola”, ha afegit l’exconseller, que també va ser espiat en el marc d’aquest operatiu orquestrat per les clavegueres de l’estat.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari