El govern català lamenta el tancament de la planta de Danone a Parets i mostra suport a la plantilla

La Generalitat assegura que "treballarà per garantir la continuïtat industrial de la planta"

    El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, durant una reunió amb el director de l'Agència Catalana de Consum, Albert Milà (ACN)

    El Govern de la Generalitat ha lamentat l’anunci de tancament de la planta de Danone a Parets del Vallès (Vallès Occidental) i ha mostrat el seu suport als 157 treballadors que formen la plantilla. L’executiu del republicà Pere Aragonès es reunirà “en els propers dies” amb el fabricant i amb el comitè d’empresa perquè “el procés de diàleg que ha anunciat acabi amb el millor escenari possible pel que fa a l’activitat industrial i els llocs de treball”.

    Segons han confirmat fonts del govern català, participaran en les trobades el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i el de Treball, Enric Vinaixa, així com el director general d’Indústria, Oriol Alcoba i el de Relacions Laborals, Òscar Riu.

    “Durant el 2023 l’ocupació industrial es va situar un 2,1% per sobre dels nivells anteriors a la pandèmia de la covid, i és per això que el Govern treballarà per garantir la continuïtat industrial de la planta“, ha dit un portaveu de la conselleria d’Empresa i Treball a l’ACN.

    (Visited 79 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari