Feijóo convoca una manifestació el 28 de gener a Madrid contra l'”extorsió” de Junts a Sánchez

El líder del PP promet una ofensiva "política, social i judicial sense quarter ni descans"

    El president del PP, Alberto Núñez Feijóo

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha convocat una concentració el 28 de gener a Madrid contra “l’extorsió inacceptable, il·legal i amoral” de Junts al govern de Pedro Sánchez i els pactes “ocults” i “clandestins” que van assolir aquest dimecres al Congrés. Segons Feijóo, aquesta nova protesta forma part de l’ofensiva “política, social i judicial sense quarter ni descans” que el seu partit impulsa per garantir la “igualtat i solidaritat” entre els espanyols.

    “El 28 de gener tornarem al carrer per dir alt i clar que a aquest país no l’extorsiona ningú”, ha dit Feijóo en roda de premsa a la seu del PP. A parer seu, “ara ja està provat que les cessions seran il·limitades durant la legislatura”, i per això “la nostra ofensiva també ho serà”.

    Segons el president del PP, les “cessions” de Sánchez a Junts impliquen “privilegis” per a Catalunya i converteixen la resta dels espanyols en “ciutadans de segona”. “Només és el principi del que vindrà”, ha advertit Feijóo, que ja ha demanat una compareixença de Sánchez al Congrés perquè expliqui els acords amb Junts, alhora que prepara accions judicials per aturar-los.

    (Visited 43 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari