ERC qualifica els acords de Junts amb el PSOE pels decrets d'”enunciat”

Jordà replica als de Puigdemont que els republicans "no estan a P1 de negociar amb el PSOE"

La número 2 d'ERC per Barcelona el 23-J, Teresa Jordà, intervé durant l'acte de final de campanya dels republicans

ERC ha qualificat els acords de Junts amb el PSOE pels decrets aprovats a última hora aquest dimecres d'”enunciat”. “Hi ha molta lletra petita”, ha dit la número 2 d’ERC al Congrés del Diputats, Teresa Jordà, a TV3. I ha apuntat que “algunes de les coses” acordades, els republicans ja ho havien parlat amb els socialistes.

Teresa Jordà afirma que “el govern del país hi ha de dir la seva, hi ha moltes hores de feina”, ha assenyalat sobre qüestions com el traspàs de la gestió de les competències en immigració. Jordà ha reivindicat que Esquerra ha negociat “fets” com ara el traspàs de l’ingrés mínim vital, que cada comunitat autònoma el podrà gestionar si ho demana.

En contraposició a Junts, la diputada d’ERC ha replicat que els republicans “no estan a P1 de negociar amb el PSOE”. “Segur que es podria haver negociat més, però nosaltres estem molt orgullosos del que hem acordat”, ha sentenciat. Jordà també ha mostrat dubtes sobre la proposta de sancionar o premiar les empreses que van marxar de Catalunya durant el procés. La republicana ha afirmat que és un “titular”, “parlar per parlar”, ha apuntat. “Com ho aterrem? Al final és soroll”, ha refermat.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari