Podem reitera el ‘no’ al decret de Yolanda Díaz sobre l’atur per a majors de 52 anys

La formació morada critica que l'executiu central "no ha tingut voluntat de negociar"

  La diputada de Podem Noemí Santana

  Podem ha reiterat el seu rebuig al decret llei del Ministeri de Treball que es vota aquest dimecres per a reformar el subsidi d’atur per a majors de 52 anys. La diputada de la formació morada Noemí Santana ha explicat des del Senat -lloc que acull excepcionalment la sessió del Congrés amb motiu de les obres a la cambra baixa- que tot i que consideren positiu el decret, els preocupen les “retallades” que patiran els aturats de més de 52 anys. A més, ha criticat la manca de voluntat negociadora del govern central.

  “Vostès, senyors del govern, ens demanen que en interès d’aquestes millores votem a favor del decret i empassem, deixant a l’estacada un col·lectiu en especial vulnerabilitat i que té una difícil inserció laboral”, s’ha queixat Santana, que ha assegurat que els diputats de Podem estan “desitjant votar a favor d’aquest decret”, però que l’executiu central i, concretament, el Ministeri de Treball, liderat per Yolanda Díaz, han de negociar. “Els demanem que escoltin, que negociïn i que tinguem el seu compromís per escrit que aquesta retallada es retirarà del decret”, ha insistit la diputada.

  “Pretenen que si aquest decret no tira endavant, es posi la càrrega de culpa en nosaltres, però la veritat és que aquest govern no ha tingut voluntat de negociar. Són un govern en minoria que no escolta”, ha conclòs Santana.

  (Visited 45 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari