Roben una caixa forta i documents del Cas Soule a la seu de la FCF

La federació destaca que els lladres no es van emportar cap element de valor com televisions, ordinadors o trofeus

Federació Catalana de Futbol

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha informat que va patir un robatori el passat 31 de desembre. En un comunicat, l’organisme ha explicat que “un grup de delinqüents, que coneixien perfectament les instal·lacions, van accedir a la Seu Central de l’FCF al Carrer Sicília” i que la destrossa “ha impedit que els dies 2 i 3 de gener es pugui donar servei presencial. Aquest dijous ja s’ha recuperat la normalitat”.

La FCF destaca que els delinqüents “es van endur una caixa forta i documentació relativa al Cas Soule, que estava recopilant el Director General després que l’Audiència Nacional demanés informació complementària durant el mes de desembre sobre alguna de les antigues obres, i remarquen que “no es van emportar cap element de valor” com televisions, ordinadors o trofeus. El Cas Soule investiga el desviament de fons i les presumptes irregularitats d’Ángel María Villar com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), i el passat 12 de desembre el jutge Francisco de Jorge va demanar a la Generalitat informació relativa a la FCF.

Alhora, l’organisme afirma que els lladres “van enregistrar a fons calaixos i armaris de l’Àrea de PresidènciaDirecció General i el Departament de Comptabilitat”, cosa que “referma el fet que coneixien les disposicions dels despatxos i qui treballa en ells”. També van remoure l’actual despatx de Competició, antic despatx de l’ex cap d’Administració que es va jubilar fa uns pocs mesos.

La Federació Catalana de Futbol ha posat el cas en mans dels Mossos d’Esquadra i espera poder esclarir aquest robatori com més aviat millor.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari