L’oposició critica el discurs d’Aragonès i el titllen de “triomfalista” i “insignificant”

Albiach considera demostrat que el govern català és "de bones paraules i pocs fets", i Carrizosa creu que ha "ressucitat el procés"

    La líder dels comuns i presidenta d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach (ACN)

    Els partits a l’oposició han reaccionat al discurs del dia de Sant Esteve del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la líder dels comuns, Jéssica Albiach, ha assegurat que el missatge és “triomfalista” i suposa la “demostració” d’un govern “de bones paraules i pocs fets”. En aquest sentit, Albiach ha lamentat que Aragonès hagi passat “de puntetes” per qüestions com l’educació o la salut i no hagi anomenat àmbits com l’habitatge.

    Per la seva banda, el president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha dit que el discurs del cap de l’executiu ha estat “insignificant” i que “evidencia” que el president del govern central, Pedro Sánchez, ha “ressuscitat el procés”, perquè Aragonès ha parlat de l’amnistia, el traspàs de Rodalies i el referèndum.

    El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, ha publicat a X que Aragonès “menysprea a la majoria dels catalans” perquè considera que ha “oblidat” els “problemes greus” en el seu discurs, com ara la pobresa o la inseguretat.

    (Visited 64 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari