Junts assegura que l’informe PISA “suspèn el govern d’Aragonès”

Josep Rius indica que "tan alarmants són les dades com la manca de reacció" de l'executiu català

    El portaveu de Junts, Josep Rius, en roda de premsa (ACN)

    Junts per Catalunya s’ha mostrat molt crític amb el Govern de la Generalitat després de les “dades alarmants” i la “manca de reacció” de l’executiu que encapçala Pere Aragonès. El portaveu de Junts, Josep Rius, ha assegurat aquest dilluns que el que “suspèn” és “el govern d’Aragonès”, i ha criticat que la consellera d’Educació, Anna Simó, “ens demana fer pinya quan el Govern ha fet llenya”.

    En una roda de premsa aquest dilluns, Rius ha assegurat que “tan alarmants són les dades de l’informe PISA com la manca de reacció del Govern”. En aquest sentit, ha criticat que la consellera “ha trigat més de cinc dies a comparèixer per explicar-se”, així com les “rectificacions” que ha anat fent des de la setmana passada. A parer del portaveu de Junts, l’executiu d’Aragonès “ha intentat congelar el procés (independentista) per centrar-se en la gestió, però tampoc està gestionant bé l’autonomia”.

    “És el govern del deixar-ho estar”, ha lamentat Rius, que ha afegit: “S’ha convertit en el govern de la incompetència, del qui dia passa any empeny. No hi ha iniciativa política, no hi ha lideratge per tirar endavant els grans consensos de país”, ha assegurat el portaveu de Junts.  D’altra banda, amb relació als pressupostos, Rius ha confirmat que, aquest dijous, una delegació de Junts es reunirà amb l’executiu d’Aragonès per a parlar dels comptes del 2024, i ha celebrat que el govern català s’hagi obert a “rebaixar la pressió fiscal”.

    (Visited 55 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari