Feijóo es desmarca de les paraules d’Abascal sobre Sánchez

"No tenim res a veure amb aquest tipus de pronunciaments", assegura el líder del PP

  El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en una reunió a la seu del partit (@NunezFeijoo)

  El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha criticat aquest dilluns les declaracions del president de Vox, Santiago Abascal, dient que hi haurà un moment en què el poble voldrà “penjar dels peus” al president del govern central, Pedro Sánchez. Segons el dirigent popular, aquestes declaracions són “un gran joc” a l’estratègia del PSOE de “dividir” als espanyols i crear murs.

  “No tenim res a veure amb aquest tipus de pronunciaments”, ha apuntat Feijóo en una entrevista a Telecinco, on també ha dit que condemna “profundament” les paraules d’Abascal. “És l’estratègia dissenyada pel PSOE i el senyor Sánchez, i pel que sembla li va bé al senyor Abascal”, ha afegit el líder del PP.

  Sobre la llei d’amnistia que aquesta setmana començarà la seva tramitació al Congrés, Feijóo ha dit que suposa un “un gran frau” a la ciutadania i que es tracta d’un acte de “corrupció política”. “És el primer pagament per la compra de la investidura”, ha destacat el president dels populars, que ha avançat que prendrà la paraula a la cambra baixa per defensar la Constitució davant del que ha definit com la major amenaça constitucional dels darrers 45 anys.

  En aquest sentit, Feijóo també ha manifestat que el PP té l’expectativa que Europa “mani parar” la llei de perdó general als encausats del procés: “Aquí es deixaran sense efecte condemnes i sumaris de delictes de sedició, i també de malversació i terrorisme”, ha assenyalat.

  (Visited 30 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari