Abascal, sobre Sánchez: “Hi haurà un moment que el poble el voldrà penjar dels peus”

El líder de Vox diu que el president del govern central "no té escrúpols ni principis"

El president de Vox, Santiago Abascal, ha augurat que hi haurà un moment que el poble voldrà “penjar dels peus” el president del govern central, Pedro Sánchez. El líder de Vox ha assistit a la presa de possessió de Javier Milei com a president d’Argentina, i en una entrevista al diari argentí Clarín, Abascal ha afegit que Sánchez “no té escrúpols ni principis”.

El dirigent de la ultradreta ha afegit, al rotatiu argentí, que “jo tinc uns límits morals. Jo tinc uns principis. No puc vendre’ls. Sánchez no en té cap. Pot trepitjar les lleis, pot fer qualsevol cosa, pot posar en risc la unitat nacional. Això li dona un avantatge competitiu”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari