S’han abraçat més vegades Artur Mas i David Fernández després del 9-N del 2014?

Es veu que moltes més. Ho van explicar els seus protagonistes –Artur Mas i David Fernández– en l’acte “Tornem-nos a abraçar”, que es va celebrar el dilluns 27 de novembre a Sant Feliu de Guíxols. Allí s’hi va presentar la “Segona Conferència Nacional per l’Estat Propi” i hi van participar, a més de Mas i Fernández, l’ex-presidenta del Parlament Carme Forcadell i l’impulsor d’aquesta iniciativa, Pere Pugès.

Feia sis anys i 18 dies que l’aleshores president de la Generalitat i el diputat de la CUP s’havien abraçat després de la celebració de la consulta que el govern va organitzar sobre la independència de Catalunya. Que un anticapitalista com Fernández abracés un representant de la dreta burgesa catalana com Mas va deixar bocabadada molta gent. Temps més tard, els cupaires, que ja no estaven liderats per Fernández, van enviar Mas a “la paperera de la història”.

Fernández i Mas es van tornar a abraçar el dia 27 a Sant Feliu de Guíxols i van explicar que ho fan cada cop que es veuen. “Ara tenim tendència a abraçar-nos”, va reconèixer l’ex-president de la Generalitat. Fernández assegura que ell és molt de fer abraçades.

A Carme Forcadell li van caure més crítiques que abraçades. Pugès va fer una intervenció extraordinàriament crítica amb ERC, el partit de Forcadell. “Veig que t’agrada molt en Junqueras”, va dir amb ironia l’ex-presidenta del Parlament.

Després de tornar a abraçar-se, Mas i Fernández es van acomiadar. Fins la propera trobada i la propera abraçada.

(Visited 215 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari