Miquel Iceta serà l’ambaixador d’Espanya davant la UNESCO

L'exministre de Cultura i Esport substituirà José Manuel Rodríguez Uribes

Miquel Iceta

Miquel Iceta serà el nou ambaixador d’Espanya a la UNESCO. L’exministre de Cultura i Esport serà qui representi Espanya davant l’Organització per a l’Educació, la Ciència i la Cultura, substituint José Manuel Rodríguez Uribes.

Serà aquest dimarts quan el Consell de Ministres aprovi aquest nomenament. Un cop sigui elegit ambaixador delegat permanent, està previst que Iceta renunciï a la seva acta de diputat per Barcelona al Congrés.

Iceta va sortir del Govern amb l’arribada d’Ernest Urtasun, estant una mica més de dos anys com a ministre Cultura i Esport. Aleshores va substituir Rodríguez Uribes, a qui ara també torna a substituir a la UNESCO. Iceta també va ser titular de Política Territorial i Funció Pública entre gener i juliol del 2021.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari