Reunió d’Aragonès i Sánchez el pròxim 21 de desembre al Palau de la Generalitat

La Generalitat confia que aquesta primera trobada de la nova legislatura sigui ja una reunió de treball

  Pedro Sánchez i Pere Aragonès
  Pedro Sánchez i Pere Aragonès

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del govern central, Pedro Sánchez, es reuniran el pròxim dijous 21 de desembre al Palau de la Generalitat en la qual serà la primera trobada institucional entre ambdós des que Sánchez va ser investit de nou cap del Govern d’Espanya. L’última reunió que van tenir va ser el 15 de juliol del 2022 a la Moncloa.

  Encara que sigui la primera trobada institucional de la legislatura recentment inaugurada, la intenció del Govern de la Generalitat és que sigui ja una reunió de treball entre les dues administracions. Per a l’executiu català és important tractar les qüestions que s’inclouen en l’acord signat per ERC i PSOE amb motiu de la investidura de Sánchez, és a dir, la resolució del conflicte polític, el traspàs de Rodalies i el finançament català.

  A més, Aragonès també veu prioritari que, en els contactes amb el govern central, es tingui ben present la necessitat de fer un seguiment al compliment dels pactes amb el PSOE.

   

  (Visited 28 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari