L’acord ERC-PSOE preveu un diàleg sobre finançament en una comissió bilateral i 15.000 MEUR de condonació al FLA

La rebaixa del deute amb l'Estat es farà extensiva a totes les comunitats autònomes

Bolaños amb Junqueras

El pacte d’investidura rubricat aquest dijous entre ERC i el PSOE acorda fixar un “diàleg” sobre el finançament de Catalunya a través de la creació, durant el primer trimestre de 2024, d’una comissió bilateral entre l’Estat i la Generalitat. Aquest òrgan buscarà, segons el text, com aconseguir un “finançament adequat” pels serveis públics catalans.

Paral·lelament, s’acorden mesures com l’assumpció per part de l’Estat de 15.000 milions del deute de la Generalitat amb el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA). El text preveu aplicar aquesta condonació de forma general “per a totes les comunitats de règim comú”.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari