El Govern mobilitza més del 80% dels fons europeus rebuts, fins a 2.667 milions

Mas denuncia "errors greus" en la gestió estatal amb convocatòries desertes per valor de 4.200 milions

Natàlia Mas

La Generalitat arriba a l’equador del període d’execució dels fons Next Generation amb 2.666,7 milions d’euros mobilitzats, el 84,3% dels recursos que l’Estat ha transferit a les arques catalanes fins a l’octubre. La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, ha comparegut davant la Comissió d’Economia i Hisenda del Parlament, per defensar que la gestió catalana ha sigut “”substancialment millor” que la de la resta de territoris.

En canvi, ha carregat contra “l’opacitat” i el “centralisme” de l’Estat a l’hora de repartir els recursos i ha demanat que s’esmeni amb l’addenda dels fons. Segons el Departament, la “ineficiència” en el disseny ha provocat que hi hagi convocatòries desertes per valor de 4.200 milions.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari