Alegría defensa els jutges vinculant el ‘lawfare’ amb el PP i Fernández Díaz

La ministra i portaveu no desautoritza les declaracions d'Óscar Puente

  Pilar Alegría, a TVE

  La ministra i portaveu del govern d’Espanya, Pilar Alegría, ha manifestat aquest dilluns que la posició de l’executiu sobre els jutges és “de respecte a la independència, a la separació de poders i a la professionalitat del poder judicial”, després que el ministre Óscar Puente hagi defensat que a Espanya “sens dubte” hi ha casos de lawfare.

  En declaracions a TVE, Alegría ha assegurat que des d’aquest govern només trobaran “el respecte més absolut”, però ha afegit que “no sempre ha estat així”, indicant com a exemples que l’exministre del PP Jorge Fernández Díaz “volia manipular la Fiscalia amb objectius polítics” i que l’exportaveu del PP al Senat, Ignacio Cosidó, va dir en un missatge de Whatsapp que “tenien l’oportunitat de controlar la sala segona” del Tribunal Suprem.

  El ministre Óscar Puente ha manifestat que “casos de lawfare, sens dubte n’hi ha en aquest país, i negar-ho és un gest de cinisme”, abans d’afegir que “el poder judicial tampoc pot agafar-se al corporativisme i dir que no hi ha casos de lawfare“, que considera “demostrats”.

  (Visited 35 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari