‘Està passant’: El PSC fitxa els exconsellers Vila i Sàmper perquè “es queda amb els que no volen els altres”

Pedro Sánchez va enviar Salvador Illa al debat perquè no hi va poder anar ell, segons el programa de TV3

Òscar Andreu, al programa 'Està passant' de TV3, ahir, dient que el PSC rep el suport de la gent rebutjada pels altres partits

Una notícia destacada de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya va ser, ahir, que el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, havia rebut el suport de dos ex-consellers de governs presidits per dirigents post-convergents. Són Santi Vila, que va ser titular de diversos Departaments amb els presidents Artur Mas i Carles Puigdemont, i Miquel Sàmper, que va ser conseller d’Interior sota la presidència de Quim Torra. En la seva línia d’atacs sistemàtics al candidat socialista, el programa Està passant, de TV3, va interpretar el suport de Vila i Sàmper a Illa així: “Sembla que el PSC està seguint la tàctica del Barça a l’hora de fitxar. Quedar-se amb els que no volen els altres”.

Òscar Andreu, que va presentar el programa ahir en companyia de Jair Domínguez, va ser l’encarregat de fer aquest comentari, que va arrodonir mostrant un muntatge fotogràfic de la seu del PSC amb una gran pancarta a la façana on es podia llegir “Volem acollir polítics”. Andreu sol recuperar els GAL per intentar desprestigiar els socialistes, no té cap mania a presentar-se com independentista, tot i que cobra d’un mitjà públic teòricament objectiu com TV3, o a replicar la dirigent del PSC Eva Granados quan es va oposar a un referèndum d’independència amb aquest post a les xarxes socials: “La majoria de nacionalistes espanyols (d’esquerres, de centre o de dretes) ho tenen clar: les qüestions importants les dirimeix el Rei, l’exèrcit, l’Ibex35, els seus mitjans i els seus partits. I si no, “haber ganao la guerra”.

La guerra contra Illa d’Està passant, va començar, ahir, en parlar del debat entre els candidats a la presidència de la Generalitat que va organitzar TV3 la nit de dimarts. Andreu va dir que “com sabeu, hi va haver un candidat que no hi va assistir presencialment i va haver d’enviar un representant”. Domínguez va interpretar que es referia a que “Pedro Sánchez va enviar Salvador Illa” però el seu company va aclarir que es referia a Carles Puigdemont.

Per rubricar el programa, Òscar Andreu va fer la seva última aportació a l’independentisme preguntant qui representarà Catalunya al festival d’Eurovisió del proper dissabte.

Avui hi ha dosi doble de propaganda independentista i antisocialista a TV3. Està passant s’emet de 20:15 a 21 hores i a les 22 hores arribarà Polònia. Els dos programes són produïts per Minoria Absoluta, propietat del portaveu mediàtic d’ERC Toni Soler. La campanya electoral, en teoria, s’acaba demà. Els divendres, Està passant consisteix a seleccionar els gags que considera millors dels que s’han emès de dilluns a dijous. Si en busca que intentin desprestigiar el candidat socialista a la presidència de la Generalitat tindrà on triar i remenar.

(Visited 279 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari