Sánchez vol concentrar el vot en Illa i “frenar la ultradreta espanyolista de Vox, la independentista i la del PP”

Alerta que l'abstenció portarà "bloqueig" i confia en una nova etapa "amb acords entre partits"

Pedro Sánchez amb Salvador Illa a Vilanova i la Geltrú

El president del govern espanyol i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha demanat concentrar el vot en el cap de llista del PSC, Salvador Illa, perquè és “la millor manera de frenar la ultradreta”. En un míting des de Vilanova i la Geltrú ha afirmat que “més partits d’ultradreta que mai” es presenten en aquestes eleccions catalanes: “La ultradreta espanyolista de Vox, la independentista i, pel que s’ha vist, també la del PP d’Alberto Núñez Feijóo“, ha remarcat.

En aquesta línia, ha dit que Feijóo i Santiago Abascal són “les sigles del mateix retrocés”. Sánchez també ha aprofitat la seva intervenció per advertir que l’abstenció a les eleccions portarà “bloqueig” i ha demanat “obrir una nova etapa” amb “acords entre diferents partits”.

Unes 425 persones han omplert l’auditori de Vilanova i la Geltrú, que s’ha quedat petit i ha fet que 250 persones més el seguissin des de l’entrada a través d’una pantalla.

L’acte ha comptat amb la participació del president del govern espanyol i líder del PSOE, Pedro Sánchez. Entre el públic assistent s’hi trobava el ministre d’Indústria, Jordi Hereu; el dirigent del PSOE Santos Cerdán; la viceprimera secretària del PSC, Lluïsa Moret, i la portaveu del PSC, Núria Parlon.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari