La Junta Electoral insta la SER i El País a incloure la CUP i Cs al debat electoral de divendres

Resol que han d'intervenir tots els candidats "per garantir la pluralitat i igualtat d'oportunitats"

Debat electoral a TV3

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha resolt conjuntament els recursos presentats per la CUP i Cs després que la SER i El País els hagués exclòs del debat de candidats d’aquest divendres, on sí que s’havia convidat els caps de llista del PSC, ERC, Junts, Comuns Sumar i el PP.

A menys de 24 hores pel debat, l’organisme insta el Grup Prisa a incloure aquestes dues formacions si no vol incórrer en un incompliment de la normativa electoral.

Segons detalla la resolució de la Junta Electoral, els mitjans han d’organitzar debats en els quals intervinguin “tots els participants del procés electoral” amb l’objectiu de “garantir la pluralitat i igualtat d’oportunitats”.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari