Interpol comunica al Suprem que no ha aconseguit trobar Puigdemont ni Wagensberg

Reacció de sorpresa de la jutgessa i acusacions perquè el candidat de Junts fa mítings cada dia

Carles Puigdemont, en l’acte de presentació de les llistes de JxCat celebrat a Elna

La Interpol ha comunicat al Tribunal Suprem que no ha aconseguit trobar Carles Puigdemont ni tampoc Ruben Wagensberg. Segons ElMón.cat, la policia espanyola va demanar col·laboració a les autoritats de França i de Suïssa perquè els ajudessin a localitzar els dos polítics imputats per terrorisme, però asseguren que no saben on paren.

Tant la jutgessa del Suprem que porta el cas, Susana Polo, com les acusacions s’han sorprès davant del comunicat. De fet, que no hagin esbrinat on són és sorprenent, especialment en el cas de Puigdemont que, com a candidat de Junts a les eleccions del 12-M, fa actes públics cada dia des d’Argelers.

Tot i això, l’oficina central de la Interpol a París ha respost que han estat incapaços de trobar-lo. Per la seva banda, la policia suïssa assegura que tampoc ha pogut localitzar Wagensberg al país helvètic.

L’advocat dels dos agents de la policia que hi ha a la causa ha decidit moure fitxa. Concretament, ha demanat que la declaració que han de fer Puigdemont i Wagensberg a mitjans de juny que, fins ara podia ser per videoconferència, sigui presencial.

(Visited 114 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari