Per què planeja sobre Laporta una altra invasió com la del Barça-Eintracht?

Afició de l'Eintracht de Frankfurt al partit d'Europa League contra el Barça al Camp Nou
Afició de l'Eintracht de Frankfurt al partit d'Europa League contra el Barça al Camp Nou.

Les estratègies de l’àrea de Ticketing del Barça de Joan Laporta haurien de témer per una repetició de la impresentable i imperdonable venda de 50.000 localitats a seguidors de l’afició rival com va succeir en el tràgic xoc d’Europe League contra l’Eintracht Frankfurt de l’abril del 2022. A més a més de posar en greu risc físic els socis del club, que van patir les vexacions més grans de la història del club a casa seva, la UEFA li va perdonar un tancament de l’estadi que semblava cantat.

El resultat de la investigació encarregada per la junta, que només va ser un posat de cara a la premsa i l’opinió pública, no va resoldre cap enigma per la senzilla raó que les entrades les va repartir el mateix club entre els seus operadors turístics i agències oficials que, a la teoria, havien d’assegurar-se que no caiguessin en mans dels seguidors del club alemany. Els va poder més l’avarícia que la serietat i el compliment estricte de la normativa per evitar la barreja d’aficions. Encara que la directiva va expulsar una de les seves agències com a boc expiatori, al cap de pocs mesos li va tornar a donar joc com a revenda oficial.

Segons sembla, la possibilitat que es repeteixi, a menor escala, una situació semblant es pot donar al partit de Champions League del pròxim dia 28 de novembre amb motiu del Barça-Porto a causa de les justes xifres d’assistència que si se sostenen mitjanament és gràcies al fet que s’apliquen forts descomptes i s’ha donat màniga ampla a les invitacions.

La política d’oferir entrades per tots els canals per a qualsevol partit complica els controls de manera que a hores d’ara ja existeix una creixent preocupació interna apuntant a una altra invasió de seguidors, en aquest cas portuguesos i en menor proporció que de la patida pels alemanys de l’Eintracht.

Ensopegar una altra vegada a la mateixa pedra, de nou per falta de rigor en aquesta àrea i per l’ambició de vendre entrades tant sí com no seria perillós de cara a la UEFA i la pròpia imatge internacional del club que no para de ser notícia negativa pel cas Negreira i els abusos laborals a la reconstrucció del Camp Nou.

(Visited 138 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari