La Fiscalia demana nou anys de presó per a Alves per agressió sexual

El Ministeri Públic també reclama deu anys de llibertat vigilada i 150.000 euros d’indemnització per a l'exfutbolista del Barça

Dani Alves

La Fiscalia ha demanat nou anys de presó per a l’exfutbolista del Barça Dani Alves com a presumpte autor d’una agressió sexual a una jove de 23 anys la nit del 30 de desembre del 2022 a la discoteca Sutton de la capital catalana, i també li demana 150.000 euros d’indemnització per la víctima, deu anys de prohibició d’aproximació i comunicació i deu anys més de llibertat vigilada.

Alves, que està en presó preventiva des del 20 de gener del 2023, ha canviat dos cops d’advocat i tres cops de versió, ja que va negar al principi que conegués la noia, després va dir que el sexe va ser instigat per ella, que li hauria fet una fel·lació mentre ell defecava al vàter, i finalment que va ser una penetració vaginal consentida pels dos.

La versió de la noia ha estat corroborada per diverses càmeres de seguretat, testimonis, empremtes dactilars d’ella al lavabo, ADN d’ell a la roba i la vagina d’ella i lesions que ella va patir compatibles amb el seu relat, recull l’ACN.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari