L’Audiència Nacional demana al Suprem que investigui per terrorisme Puigdemont, Rovira i Wagensberg

García Castellón diu que l’expresident de la Generalitat era al “vèrtex” de l’organització del Tsunami Democràtic

  Carles Puigdemont i Marta Rovira

  El magistrat de l’Audiència Nacional que instrueix el cas del Tsunami Democràtic, Manuel García Castellón, ha enviat al Tribunal Suprem una exposició raonada perquè investigui per terrorisme l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, i el diputat d’ERC al Parlament Ruben Wagensberg, a banda de nou persones més.

  García Castellón assenyala que per aclarir els fets ha de fer certes indagacions que no pot practicar perquè Puigdemont i Wagensberg són aforats. L’escrit assegura que Puigdemont se situaria al vèrtex de l’organització del Tsunami, i afegeix que la seva posició com a expresident i líder des de Bèlgica de l’independentisme li confereix “una posició d’autoritat inqüestionable”.

  (Visited 75 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari