Illa celebra que Hereu sigui ministre d’Indústria: “Serà un exemple de servidor públic”

El líder del PSC agraeix la "gran feina feta" a Miquel Iceta i Raquel Sánchez

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, al pati del Congrés de Diputats després de la investidura de Sánchez (ACN)

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha celebrat que l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu hagi estat l’escollit per a ser el nou ministre d’Indústria del govern espanyol. “Estic segur que treballarà incansablement i que serà un gran exemple de servidor públic”, ha afirmat en un missatge a X, en què també ha aprofitat per desitjar-li molta sort i encerts.

Paral·lelament, Illa també ha volgut agrair “la gran feina feta” a Miquel Iceta i Raquel Sánchez al capdavant dels ministeris de Cultura i de Transports, respectivament, al llarg d’aquests anys. “Ha estat un orgull per al PSC que hagin format part del govern de Pedro Sánchez que ha fet avançar Espanya”, ha dit.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari