Bolaños es manté com a ministre de la Presidència i suma la cartera de Justícia

Sánchez reforça així una de les persones de la seva màxima confiança, que ha liderat les converses amb ERC

  El ministre de la Presidència, Félix Bolaños (ACN)

  Félix Bolaños continuarà sent ministre de la Presidència i Relacions amb les Corts en el nou govern de Pedro Sánchez i sumarà les competències del Ministeri de Justícia, cartera que deixa Pilar Llop. Segons ha avançat El País i ha confirmat l’ACN, el president del govern espanyol reforçarà d’aquesta manera una de les seves persones de màxima confiança dins del PSOE.

  Bolaños, que ha liderat les negociacions amb ERC, ha acompanyat Sánchez des del 2018, després que triomfés la moció de censura contra l’expresident del PP Mariano Rajoy, quan es va incorporar com a secretari de la Presidència. La de Justícia serà una cartera clau amb la llei d’amnistia en el centre del debat.

  (Visited 22 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari