Quin “humorista de TV3” proposa que “¡VIVA ETA!” substitueixi el “puta Espanya”?

Magí García, guionista i amb secció setmanal al programa Està passant. García forma part de l’equip que fa el podcast audiovisual en format tertúlia La Sotana, en el qual participen també dos periodistes de Catalunya Ràdio –Joel Díaz i Andreu Juanola– i Manel Vidal, guionista del programa La Competència de RAC1, que va ser acomiadat de TV3 per qualificar de nazis els votants socialistes al late night Zona Franca, quan el presentava Díaz. A la tertúlia del passat 6 de novembre hi van convidar Josep Miquel Arenas, Valtonyc, que va explicar que el seu advocat, Gonzalo Boye, li havia dit que l’expressió “puta Espanya” l’havien normalitzat “els de La Sotana”.

Manel Vidal va considerar que “hem trencat la joguina. Ja no vol dir res”. Cal buscar una expressió més provocativa, segons els membres de La Sotana, i Magí García va proposar “¡VIVA ETA!”. Els seus companys de tertúlia van proposar variacions: “¡Gora ETA!” o “Ole la ETA!”. “¡Ole la ETA! mola molt”, va dir Vidal. Aquest darrer crit és el que va conciliar més consens. Andreu Juanola va plantejar que es podria fer samarretes amb aquest eslògan. García va puntualitzar que “l’objectiu no és ser un enfant terrible sinó que es pugui dir això. No estic dient que ho estigui dient. És lo proper”.

A l’hora d’acomiadar La Sotana, els tertulians van afegir per primer cop crits d’“Ole la ETA” al clàssic “puta Espanya”. Caldrà veure si ara es normalitza aquest crit i fan samarretes amb aquest lema.

(Visited 916 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari