Feijóo a Pedro Sánchez: “Canviar vots per impunitat és corrupció”

El president del PP acusa el líder del PSOE de "comprar amb diners" la presidència d'Espanya: "Em repugna"

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, durant l’esmorzar informatiu de Fórum Europa a Barcelona (Nico Tomás, ACN)
El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, durant l’esmorzar informatiu de Fórum Europa a Barcelona (Nico Tomás, ACN).

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, ha continuat amb les seves dures crítiques cap al PSOE i Pedro Sánchez per mirar d’aconseguir la investidura amb ‘concessions’ a Junts, ERC i Bildu. “Canviar vots per impunitat és corrupció i comprar amb diners dels ciutadans la presidència d’Espanya és corrupció”, ha etzibat Feijóo aquest dissabte en la cloenda del 16è Congrés del Partit Popular basc.

“Em repugna que Sánchez mercadegi amb els diners dels ciutadans per arribar a la presidència del Govern”, ha insistit el líder del PP, fent referència al pacte entre ERC i el PSOE per condonar el 20% del deute de la Generalitat amb l’Estat. “El PSOE es dedica a crear unes castes polítiques que poden delinquir i corrompre”, ha denunciat Feijóo.

“El PSOE ha deixat de defensar la igualtat dels ciutadans i es dedica a atorgar privilegis als independentistes”, ha criticat el líder del PP. “També es dedica a perdonar els delictes de corrupció, a deixar que els delinqüents redactin el Codi Penal i a permetre que els advocats dels delinqüents redactin una llei d’amnistia”, ha enumerat Feijóo.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari