El Barça fa pagar entrada als nadons?

Joan Laporta

Segons denuncia un usuari de X -Twitter-, el FC Barcelona va fer pagar 14 euros a un nadó de vuit mesos, fill d’un jugador de l’Igualada HC, per entrar al Palau a veure un partit d’hoquei patins. L’usuari, David Marimón, escriu el següent: “Mira si ha d’estar fotut de pasta el @FCBarcelona_cat per fer pagar 14€ a un nadó de 8 mesos per entrar al Palau a veure un partit d’hoquei. Alguna cosa a dir @FCBhoquei, @GabyCairo06, @JoanLaportaFCB?”.

Les reaccions en la mateixa xarxa social ha estat de sorpresa i indignació. A algú que dubtava de la certesa de la informació, Marimon ha insistit: “Van fer pagar als nens menors de 10-12 anys, fet que si no m’equivoco, no passa a cap altra pista d’@okliga_oficial. Però aquest cas en concret ja frega el ridícul, més tenint en compte que es tractava del fill d’un jugador del @IgualadaHC.

Entre els comentaris de protesta responent a Marimón, una usuària diu: “Cal pagar les obres del camp nou i ‘pringuem’ tots”. No cal dir que ni el Barça d’hoquei, ni el mànager esportiu de la secció, Gaby Cairo, ni molt menys el president de l’entitat, Joan Laporta, han respost a la queixa.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari