La direcció d’ERC avala el pacte amb el PSOE i consultarà a les bases aquest divendres

La consulta interna se celebrarà aquest divendres, serà telemàtica i també s'habilitaran punts de votació presencials

    La portaveu d'ERC, Marta Vilalta; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; el president del partit, Oriol Junqueras; i els candidats principals dels republicans pel 23-J, Gabriel Rufián i Teresa Jordà (Guifré Jordan, ACN)

    La direcció d’ERC ha avalat aquest dijous el pacte del partit amb el PSOE per investir president del govern central Pedro Sánchez, després de pactar la llei d’amnistia i el traspàs integral de Rodalies. Fonts presents a la reunió de l’executiva asseguren que hi ha hagut diversos aplaudiments, i que el vistiplau al pacte ha arribat per assentiment.

    Ara, les bases d’ERC hauran de ratificar l’acord amb el PSOE en una consulta interna. Segons ha pogut saber l’ACN, la consulta serà telemàtica i la militància republicana podrà votar entre les 10 i les 18 hores d’aquest divendres. La formació també habilitarà punts de votació presencials arreu de Catalunya.

    El partit ha enviat un correu a les bases de la formació a les 15:30 hores per informar de la consulta, però no ha concretat quina serà la pregunta que hauran de respondre. Aquest dijous a la tarda, el president d’ERC, Oriol Junqueras, n’explicarà els detalls en una roda de premsa convocada per a les 17:15 hores.

    (Visited 23 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari