Unes 100.000 persones omplen la plaça Colón de Madrid contra l’amnistia als independentistes

Santiago Abascal diu que Pedro Sánchez “passarà a la història com el president més corrupte d’Espanya”

Manifestació contra l’amnistia als independentistes a la plaça Colón de Madrid (Jorge Buxadé, Vox)
Manifestació contra l’amnistia als independentistes a la plaça Colón de Madrid (Jorge Buxadé, Vox).

La Fundación para la Defensa de la Nación Española (DENAES) ha congregat aquest diumenge al migdia unes 100.000 persones a la plaça de Colón de Madrid per protestar contra l’amnistia als independentistes catalans, segons la Delegació del Govern d’Espanya a Madrid.

Amb el lema “Per la unitat! Contra l’amnistia i el cop de Sánchez”, la concentració ha comptat amb el suport explícit de Vox i de diverses entitats espanyolistes. Les pancartes, els discursos i els crits s’han centrat en qualificar la decisió de Sánchez de “traïció” i de porta oberta a un futur referèndum d’independència, que els congregats s’han conjurat en intentar evitar.

El president de Vox, Santiago Abascal, ha acusat el PSOE de voler “perpetrar des de la Moncloa el cop que va perpetrar la Generalitat traïdora el 2017”. Ha qualificat de “vergonyós” l’aplaudiment dels membres del comitè federal del PSOE a Sánchez quan va avalar l’amnistia.

Abascal ha dit que Espanya “està en perill i amenaçada pel PSOE”. Ha qualificat Sánchez com a “president més corrupte de la història d’Espanya” i “autòcrata sense escrúpols” i ha assegurat que “passarà a la història” al costat d’altres “traïdors” com Carles Puigdemont i Sabino Arana.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari