Feijóo avisa els socialistes contraris a l’amnistia: “Si decideixen no fer res, seran igual de còmplices”

El líder del PP assegura que a l’esquerra constitucionalista “no la reconeix ni la mare que la va parir”

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, amb el president d'Andalusia, Juanma Moreno, en l'acte contra l'amnistia de Màlaga
El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, amb el president d'Andalusia, Juanma Moreno, en l'acte contra l'amnistia de Màlaga.

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, ha apel·lat als membres del PSOE contraris a l’amnistia a actuar contra la seva aprovació. “Si els pocs que aixequen la veu decideixen no fer res, seran igual de còmplices que els que callen i els que aplaudeixen”, ha assegurat el popular en un discurs a l’acte de clausura de la manifestació del PP a Màlaga contra l’amnistia, que el partit afirma que ha aplegat 20.000 persones.

Feijóo ha assegurat que a l’esquerra constitucionalista “no la reconeix ni la mare que la va parir” i que està “a punt de ser eliminada de la faç del PSOE”. El cap dels populars ha dit que aquests socialistes s’han “d’unir” a ells i exigir una nova convocatòria electoral.

Segons Feijóo, els dirigents socialistes que pensen diferent a Pedro Sánchez estan “arraconats” al partit. “Ara resulta que hem de defensar els pocs socialistes constitucionals que quedin a Espanya, perquè ells accepten l’insult i el menyspreu a la seva pròpia biografia política”, ha afirmat el president del PP.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari