Treballadors de les nuclears protesten a les portes d’Ascó per mantenir els llocs de feina durant els desmantellaments

Els sindicats alerten que el tancament de les plantes afectaria uns 200 treballadors directes i més de 500 d'indirectes

Dos membres de la representació sindical d'ANAV informen a un dels treballadors a la porta de la planta d'Ascó sobre l'acció d'aquest dissabte (Ariadna Escoda, ACN)
Dos membres de la representació sindical d'ANAV informen a un dels treballadors a la porta de la planta d'Ascó sobre l'acció d'aquest dissabte (Ariadna Escoda, ACN).

Treballadors de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs han bloquejat l’accés a la planta d’Ascó aquest dissabte en la primera de les jornades de protesta per exigir mantenir els llocs de feina un any després de l’inici del desmantellament de l’última planta nuclear.

Demanen ampliar la clàusula d’ocupació actual un cop la planta sigui titularitat d’Enresa. Els sindicats calculen que el tancament de les plantes afectaria uns 200 treballadors directes i més de 500 d’indirectes.

També reclamen el desbloqueig d’un nou conveni laboral i han acordat no fer hores extra en aquesta parada, un fet que avisen que podria endarrerir la recàrrega de combustible de la planta. L’acció informativa es repetirà diumenge i els dies 1, 4 i 5 de novembre.

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Treballadors de les nuclears protesten a les portes d’Ascó per mantenir els llocs de feina durant els desmantellaments”

  1. Si sapiguesin el que cobre un simple oficial de 1ª, solament con formacio de batxilletar o FP1
    Os cauriau a terra
    Jo tinc aquesta informacio, per un peritatge que les vaig fer al treballadors,que me ho van demanar, i vaig caure a terra, quan va veure el que cobraven.
    I estic pensant en donarlos tota la informacio a GREEMPACE, perque hi ha moltes coses de la Central de Vandellos, a mes dels sous
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari