Pablo Iglesias critica les “amenaces” d’Ada Colau i l’acusa de “frustració autoritària”

L'exalcaldessa de Barcelona diu a Podem que tanqui files amb Sumar o no tindrà retorn econòmic

L'exlíder de Podem, Pablo Iglesias, i l'exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau

L’exlíder de Podem, Pablo Iglesias, ha carregat contra l’exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per les seves declaracions d’aquest dimarts en una entrevista a RTVE relacionades amb el pacte d’investidura del PSOE i Sumar. Colau va reclamar a Podem que tanqués files amb la formació de Yolanda Díaz i va advertir que, si no ho feien, no tindrien el retorn econòmic esperat, unes paraules que per a Iglesias constitueixen una amenaça al partit morat.

“Podem ha signat un acord amb Sumar per anar junts a les eleccions i ha de complir, o no tindrà el retorn que estableix, per exemple, en matèria econòmica”, va assenyalar l’exalcaldessa de Barcelona. Iglesias ha respost Colau a través d’un article publicat a l’Ara en el qual l’ha acusat de “frustració autoritària” i ha assenyalat que ni ella ni Díaz “poden complir aquesta amenaça”.

“Només aconsegueix fer visible davant de tots el patetisme del seu desempoderament”, ha afegit l’exlíder de Podem, que ha atribuït a Colau una contradicció entre un “desig irrepetible de manar” i la “impossibilitat de materialitzar-lo”. “No estaria de més que les crítiques entre els partits de l’esquerra es produïssin sense amenaces i des del respecte a l’autonomia de cadascú”, ha assenyalat Iglesias en l’article, en el qual també ha retret a l’exalcaldessa de Barcelona que es posi “un barret de Napoleó” i “amenaci els uns i els altres des d’un speakers’ corner del Parc Güell”.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Pablo Iglesias critica les “amenaces” d’Ada Colau i l’acusa de “frustració autoritària””

Feu un comentari