La Generalitat reitera que les negociacions per investir Sánchez estan “verdes” i “no avancen”

Les conselleres Vilagrà i Mas lamenten que el traspàs integral de Rodalies i la carpeta del finançament no van pel bon camí

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la consellera d'Economia, Natàlia Mas, en una atenció als mitjans al Parlament (ACN)

Les conselleres de la Presidència, Laura Vilagrà, i d’Economia, Natàlia Mas, han reiterat aquest dimecres que les negociacions amb la Moncloa per investir president el líder del PSOE, Pedro Sánchez, no van pel bon camí. En una atenció als mitjans des dels passadissos del Parlament, Vilagrà i Mas han assegurat que les carpetes sobre la reforma del finançament pel dèficit fiscal i el traspàs integral de Rodalies estan “verdes”, i han constatat que les converses en aquest sentit “no avancen”.

Les conselleres s’han reunit aquest dimecres al matí amb el Col·legi d’Economistes i la Cambra de Comerç de Barcelona, i han celebrat que les organitzacions comparteixin les reivindicacions del traspàs integral de Rodalies i del finançament. D’altra banda, Vilagrà i Mas han denunciat que el govern central encara no ha concretat les dades d’execució del 2022, fet que han qualificat d'”inadmissible”.

De fet, el Col·legi i Cambra s’han instat a “posar llum” a les dades d’execució del pressupost estatal del 2022 que encara no tenen damunt la taula, pressionant així la Moncloa perquè les faciliti.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari