Laporta assegura que el cas Negreira acabarà amb una absolució judicial: “Quedarà en res”

Només han anat a l'assemblea convocada telemàticament el 10% dels socis compromissaris

El president del FC Barcelona, Joan Laporta

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat que el cas Negreira acabarà amb una absolució judicial “tard o d’hora” i “quedarà en res”. A l’Assemblea de Compromissaris, ha insistit que és un cas que ha estat activat i promogut pel “madridisme sociològic que està inserit a totes les àrees de poder”, tant al poder polític, com a l’esportiu i al periodístic.

Laporta ha afirmat que ha aconseguit salvar el Barça amb el seu equip directiu. En l’acte ha detallat els factors que han permès que, segons ha indicat, el club es recuperi a nivell esportiu, econòmic i institucional.

“Entre tots hem salvat el club malgrat els obstacles que venen de fora, de persones i organismes que ens ataquen per ser qui som i representar el que representem. Ens ataquen perquè tornem a anar bé, millor esportivament, i molt, molt millor econòmicament respecte a quan vam arribar”, ha assenyalat.

Només s’han acreditat 417 compromissaris de 4.451 persones convocades, un 10%. Una hora més tard hi havia un total de 571 socis.

Laporta ha assegurat que el tipus d’assemblea telemàtica és la fórmula “més econòmica, més participativa i més universal”. Han acudit presencialment a l’auditori els membres de la junta, els senadors (socis més antics), els presidents de comissions i empleats.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari