Carles Puigdemont valora Josep Borrell

L'eurodiputat de Junts afalaga les paraules de l'alt representant de la UE sobre el conflicte entre Israel i Palestina

El vicepresident de la Comissió Europea, Josep Borrell, i l'eurodiputat de Junts Carles Puigdemont (Fotos: ACN)

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, ha fet valdre l’actitud del vicepresident de la Comissió Europea i alt representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors i Política de Seguretat, Josep Borrell, davant la guerra oberta entre Israel i Palestina. A parer de Puigdemont, les manifestacions de Borrell han estat més encertades que les de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, i les del president del Consell Europeu, Charles Michel.

En una publicació a X, l’alt representant de la UE ha lamentat, arran de l’atac a un hospital palestí, que “un cop més, els civils innocents paguen el preu més alt”, i ha assenyalat que “la responsabilitat per aquest crim s’ha d’establir clarament i els perpetradors han de rendir comptes”. Una valoració clara i correcta per a l’eurodiputat de Junts, que des de l’inici del procés independentista català ha arremès en múltiples ocasions contra Borrell pel seu rebuig a l’independentisme i per discrepàncies polítiques.

Aquesta vegada Josep Borrell ha parlat més clar del que Von der Leyen i Charles Michel han estat capaços de dir davant de l’evidència d’un crim a gran escala. Si la Comissió Europea fos més fidel als principis europeus, podria jugar un altre rol en aquest conflicte. Per desgràcia, fa temps que no toca ni quarts, ni hores”, ha comentat Puigdemont a X.

(Visited 113 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari