Quin tren de Rodalies va quedar aturat en un túnel dimecres?

Cap. El que es va quedar aturat en un túnel va ser un tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia Llobregat-Anoia. A les 7:14 del matí, FGC va anunciar al seu perfil de X el següent: “Línia Llobregat-Anoia: el servei de trens amb destinació plaça Espanya funciona amb un retard de 12 minuts a causa de la indisposició d’una persona a l’estació de Pallejà”. Una passatgera, Núria Villores, va escriure en el fil d’aquest post: “Des del tren (primer vagó) no hem sentit gairebé el que dèieu per megafonia. Ens hem quedat de cop parats, a un túnel, i sense saber què passava. Us ho dic perquè ho tingueu en compte”.

Un altre usuari va escriure: “I el servei de seguretat? Brilla de la seva absència”. I una tercera reblava el clau: “A Pallejà no n’hi ha cap. Mai”.

Una hora més tard del primer post, FGC en publicava un segon anunciant que el servei ja estava normalitzat. Cap mitjà de comunicació independentista, que no n’hi passen ni una al servei de Rodalies Renfe, va fer-se ressò de l’ensurt dels viatgers atrapats al túnel.

(Visited 821 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari