Els comuns posen sobre la taula 50 propostes per pactar un govern amb Collboni

El partit de Colau proposa fer més eixos verds i superilles i acabar les obres del tramvia, entre altres

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada dels tinents d'alcalde Janet Sanz, Laura Pérez i Jordi Martí

La líder de Barcelona en Comú (BComú) i exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet arribar a l’alcalde de Barcelona, el socialista Jaume Collboni, un document amb 50 prioritats per pactar un govern de coalició a la ciutat. Ho han fet saber el portaveu de la formació, Jordi Martí, i la portaveu adjunta, Janet Sanz, aquest dilluns.

Entre les prioritats que ha fixat el grup de Colau hi ha fer més eixos verds i noves superilles; garantir la reserva del 30% d’habitatge protegit; no fer noves terminals de creuers al port; acabar les obres del tramvia fins a la plaça Francesc Macià i fer 50 quilòmetres més de carril bici.

“Hem sentit dir a l’alcalde que vol un govern progressista, però malauradament la proposta no avança”, ha lamentat Sanz, que ha explicat que per això han decidit prendre la iniciativa. Els portaveus dels comuns també han presentat una proposta de pressupost basada en l’augment de la pressió fiscal que “avala” les mesures que plantegen. “Hem demostrat que hi ha una viabilitat econòmica”, ha dit Sanz, que ha explicat que BComú planteja ingressar 351,8 milions d’euros més que el 2023.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari