Aragonès demana un ple monogràfic al Parlament sobre la situació de Rodalies

El president denunciarà que els greuges són "intolerables" i assenyalarà els anys d'incompliments i desinversió

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, demanarà un ple monogràfic al Parlament de Catalunya sobre la situació de Rodalies i el traspàs integral del servei. Així ho ha anunciat durant la sessió de control d’aquest dimecres a la cambra, en la rèplica a la intervenció del president del grup d’ERC, Josep Maria Jové.

Aragonès entrarà avui a registre la petició de convocatòria del debat monogràfic, on pretén denunciar els greuges “intolerables” del servei. El president de la Generalitat també vol assenyalar els anys d’incompliments i desinversió per part dels governs de l’Estat, i l’acumulació d’incidències registrades, així com les conseqüències “negatives” diàries pels centenars de milers d’usuaris que fan servir el servei diàriament.

El cap del govern català té l’objectiu de destacar, durant el debat monogràfic sobre Rodalies, totes les dades d’incidències, que en el cas de les greus han augmentat un 60% els últims 10 anys -tal com va explicar aquest dimarts la portaveu, Patrícia Plaja-, així com la deficiència en la comunicació de les incidències per part de l’operadora Renfe.

Aragonès també destacarà les hores perdudes i els perjudicis que causen als usuaris i a l’activitat econòmica, la manca de fiabilitat i de puntualitat del servei a Catalunya.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari