Quin humorista de TV3 ha llençat una campanya contra Pere Aragonès?

Jair Domínguez. El presentador i humorista dels programes Està passant, de TV3, i El búnquer, de Catalunya Ràdio, va donar peu a una campanya a la xarxa social X amb un missatge sobre el president de la Generalitat, aquest 27 de setembre. “Hi ha una pregunta que crec que no ens hem fet mai: Pere Aragonès és independentista?”, va escriure.

El missatge ha tingut unes 200.000 visites, més de 4.000 ‘m’agrada’, prop de mil republicacions i més de 700 comentaris. La immensa majoria dels comentaris, com era previsible, neguen que Aragonès sigui independentista i n’hi ha molts farcits d’insults i muntatges gràfics burlant-se d’ell.

Entre els comentaristes que neguen la voluntat independentista d’Aragonès hi ha Víctor Terradellas, ex-responsable de Relacions Internacionals dels partits convergents i implicat en la trama russa del procés. “No és només Pere Aragonès. Sempre he definit ERC com un partit independentista que no vol deixar de ser-ho. Viu de dir això. Si ho fos hauria de deixar d’existir perquè ideològicament no saben què són. Passa des de la seva fundació com a partit”, va escriure Terradellas un parell d’hores després que Domínguez publiqués el seu missatge.

Jair Domínguez té prop de 120.000 seguidors a la xarxa X.

(Visited 424 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari