Sumar defensa l’amnistia i acusa Feijóo de pretendre de nou “incendiar Catalunya”

Marta Lois: "Feijóo ha sigut el primer en l'enfrontament i l'últim al diàleg"

La diputada de Sumar, Marta Lois, durant el ple de constitució de les Corts Generals (ACN)

La portaveu de Sumar al Congrés, Marta Lois, ha defensat aquest dimarts l’amnistia com una eina per avançar cap a una “solució dialogada” i “passar pàgina” del conflicte a Catalunya, i ha acusat el líder del PP, Alberto Núñez Feijó, de recórrer de nou a l’estratègia “d’incendiar Catalunya” i “confrontar territoris”.

El problema, segons Lois, és que la fórmula “ja no funciona” i els ciutadans han donat l’esquena al PP i Vox a les urnes i han apostat per una coalició progressista. Segons Lois, Feijóo no té suports per a ser investit perquè “ha sigut el primer en l’enfrontament i l’últim al diàleg”.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari