Puigdemont carrega contra González i Guerra i els vincula als GAL

Borràs assenyala que l'expresident del govern d'Espanya "sap força d'extingir vides humanes"

    Carles Puigdemont amb Laura Borràs en una imatge d'arxiu

    L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha carregat aquest dijous contra els exdirigents socialistes Felipe González i Alfonso Guerra per les seves crítiques contra l’amnistia, i els ha vinculat amb els GAL, les agrupacions parapolicials que van practicar el terrorisme d’Estat contra ETA.

    Hi ha polítics que quan parlen fan pujar el preu del pa, i d’altres que fan pujar el preu de la calç viva. De moment, sembla que hi ha hagut un repunt en l’interès espanyol per l’òxid de calci”, ha publicat Puigdemont a les xarxes socials, adjuntant el gràfic de l’evolució de l’interès del compost que anomena.

    El secretari general de Junts, Jordi Turull, s’ha pronunciat en la mateixa línia que Puigdemont, i també ha assenyalat, adjuntant les declaracions de González, que “es veu que han augmentat les reserves de calç viva”. Per la seva banda, la presidenta del partit, Laura Borràs, ha comentat respecte a González que “ell en sap força, d’extingir vides humanes per vies que, no és que hagin d’extingir-se, és que no haurien hagut d’existir mai”. “Si per Espanya cal sacrificar la democràcia, ho fan i punt”, ha afegit Borràs.

    (Visited 66 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari