Puigdemont veu la sentència contra Buch i Escolà com “un acte de venjança”

L'eurodiputat de Junts apunta que no renunciarà "mai" a la unilateralitat perquè "desconfia de l'Estat espanyol"

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, considera que la sentència contra l’exconseller d’Interior, Miquel Buch, i escorta del mateix Puigdemont, Lluís Escolà, és “un acte de venjança” de l’Estat. “Els condemnen perquè no m’han pogut haver”, ha escrit aquest dijous a la xarxa X (l’antic Twitter).

Segons l’expresident, Buch i Escolà estan condemnats “per un delicte que no han comès” i pel seu compromís “polític i personal” amb el mateix Puigdemont. En aquest sentit, el dirigent de Junts ha apuntat que “mai” renunciarà a la unilateralitat i a la independència perquè “desconfia de l’estat espanyol”. “Aquí en tenen una de les moltes que tenim acumulades”, ha apuntat.”Era previsible que hi hagués una condemna, igual que era evident que no hi havia delicte; ho sabíem tots els qui hem tingut alguna cosa a veure amb la causa”, ha continuat Puigdemont.

En aquest sentit, Puigdemont ha traslladat “tota la solidaritat i afecte” i s’ha mostrat “consternat” per una condemna que ha qualificat de “barbàrie”. “Espanya està podrida en els seus fonaments i les ordres del rei d’anar per tots nosaltres continuen intactes; el ‘¡A por ellos!’ Guia la política la justícia i la informació, i la veritat importa molt poc”, ha lamentat.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari