Forcadell rebutja la llista cívica de l’ANC

L'expresidenta del Parlament diu que la funció de l'entitat "no és presentar-se a les eleccions"

Carme Forcadell

L’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha considerat que és un “error” la llista cívica que planteja l’ANC de cara a les pròximes eleccions catalanes.

En una entrevista concedida a TV3 aquest dimecres, Forcadell ha recordat que ja es va intentar amb Junts pel Sí i que llavors no es va aconseguir la majoria absoluta.

La funció de l’Assemblea no és presentar-se a les eleccions sinó pressionar els polítics i mobilitzar la gent per aconseguir el dret a l’autodeterminació”, ha afegit sobre l’entitat que ella mateixa va presidir, segons recull l’ACN.

En aquest sentit, ha augurat que si fa una llista serà un “partit polític més” i restarà vots a altres partits independentistes. I ha conclòs que això “no és el sentiment majoritari de molta gent”.

Forcadell, en una entrevista concedida a RAC1 la darrera Diada, va marcar distàncies amb l’ANC dient que “ha perdut la transversalitat” i que “s’adreça a una part més reduïda de la població”. A més, va indicar que se sent més propera a Òmnium Cultural que a l’ANC.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari