ERC celebra que Puigdemont “hagi posat unes bases per entrar a fer política”

Jordà veu "vital" la coordinació independentista i destaca "l'oportunitat històrica" per l'aritmètica parlamentària

La diputada d'ERC al Congrés, Teresa Jordà, atén els mitjans de comunicació (ACN)

La portaveu d’ERC per la negociació de la investidura del socialista Pedro Sánchez com a president del govern central, Teresa Jordà, ha celebrat que Junts s’obri a negociar després de quatre anys fent-ho els republicans “en solitari” a Madrid. Després de la conferència de l’expresident Carles Puigdemont, Jordà ha lloat que “la política porti a la política, que no és altra cosa que negociar”. “Quan hi ha adversitats, amb l’adversari el que es fa és negociar”, ha sostingut. “Puigdemont ha posat un marc i unes bases per a entrar a fer política”, ha dit Jordà.

D’altra banda, la dirigent republicana ha apuntat que la coordinació independentista és “vital” i ha destacat “l’oportunitat històrica” que els dona l’aritmètica parlamentària. En declaracions des de Brussel·les, Jordà ha destacat que ERC ja ha posat les seves condicions per donar llum verda a una eventual investidura de Pedro Sánchez i ha dit que la negociació encara no ha començat.

Per a la dirigent d’ERC, Puigdemont ha evidenciat “un marc lògic”, que implica dir que “res del que ha passat per l’1-O hauria d’haver passat”. Jordà ha remarcat que ERC ha negociat sola durant quatre anys i que “com més plegats i coordinats” facin la negociació, més èxit tindran garantit.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari