Soteras, al govern català: “No són ningú per fer-me dimitir”

El president de la FCF justifica els aplaudiments a Rubiales: "Ha fet molt bona feina"

    Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF)

    El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, ha contestat aquest dimarts a la tarda al govern de la Generalitat que no és “ningú” per fer-lo dimitir com a president de la FCF. En el marc del cas Luis Rubiales, la portaveu de l’executiu català, Patrícia Plaja, ha assenyalat que Soteras “no és la persona més adient” per presidir l’entitat perquè “no ha estat a l’altura”.

    “Ells que es dediquin a fer política que jo em dedicaré al futbol i a l’esport de Catalunya”, ha assegurat Soteras en declaracions als mitjans, després de recordar que ja ha rectificat les declaracions de divendres en què donava suport a Rubiales i que aquest dilluns tots els presidents territorials, ell inclòs, van fer un comunicat en què demanaven la seva dimissió.

    En una entrevista a la Cope, Soteras també ha justificat el canvi de parer per la “molta informació” sobre el cas que ha rebut des del divendres fins ara, i ha explicat que a la reunió de presidents territorials de dilluns, que va durar prop de sis hores, es tractava d’aconseguir un acord unànime “perquè tingués la força que ha de tenir”. Finalment, es va consensuar un text en què es demana la dimissió immediata de Rubiales per “conductes impròpies”.

    El president de la FCF ha assegurat que la majoria d’aplaudiments que hi va haver divendres en la compareixença de Rubiales per explicar la seva versió de la polèmica eren per “gratitud” a l’encara president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). “Ha tingut una actuació molt desafortunada que no hauria de passar mai més al futbol, però havia fet molt bona feina a la Federació i té la gratitud dels presidents territorials”, ha remarcat.

    (Visited 92 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari