La Generalitat creu que Soteras no és el “més adient” per presidir la Federació Catalana de Futbol

Plaja assenyala que les persones que "giren la mirada" es converteixen en "còmplices"

    La portaveu del govern català, Patrícia Plaja, en roda de premsa (ACN)

    El govern de la Generalitat considera que el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, “no és la persona més adient” per presidir l’entitat perquè “no ha estat l’alçada” amb el cas de Luis Rubiales. “No voler reconèixer la gravetat dels fets els converteix en còmplices. Les persones que giren la mirada i no fan res perquè no tornin a succeir, vol dir que tenen connivència amb actituds masclistes i amb els agressors en els casos més greus. No tenim la pell fina, diem que s’ha acabat”, ha argumentat la portaveu de l’executiu català, Patrícia Plaja.

    En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Plaja ha assenyalat que la “resposta inicial” de la FCF “no ha estat a l’altura” de la gravetat dels fets. No ha tingut, segons la portaveu, ni la contundència ni les formes necessàries, i tampoc ha representat el sentit majoritari de la societat. Tot i això, ha destacat que la Generalitat “no posa ni treu presidents” de la Federació Catalana.

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, han citat aquest dilluns al Palau de la Generalitat Soteras, que fins divendres era també un dels vicepresidents de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). En aquesta reunió, Vilagrà i Caula han demanat a Soteras més contundència davant el presumpte cas d’agressió sexual de Rubiales envers la jugadora de la Selecció Espanyola Jennifer Hermoso.

    (Visited 86 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari