El president de la FCF defensa Rubiales: “Ha demanat disculpes com s’han de demanar”

Soteras creu que les explicacions són "creïbles", però diu que els actes del president de la RFEF "no han agradat gens" a l'entitat catalana

    Joan Soteras

    El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, creu que les explicacions que ha donat Luis Rubiales sobre el petó forçat a Jennifer Hermoso són “creïbles”. Després de la compareixença de Rubiales davant l’assemblea extraordinària convocada per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Soteras ha assenyalat que “avui sí que ha demanat disculpes com s’han de demanar”.

    No obstant això, el dirigent de la FCF ha matisat que els “actes i actuacions” de Rubiales no han agradat a l’entitat catalana i, en aquest sentit, ha avançat que té intenció de convocar la comissió executiva de la FCF “per fer una valoració exacta del que ha passat i decidir quina és la posició de la federació“.

    Les declaracions de Soteras arriben després que, aquest divendres, Rubiales hagi descartat dimitir. En un discurs davant de l’assemblea extraordinària de la RFEF amb aplaudiments de suport constants, Rubiales ha assegurat ser víctima d’un “assassinat social” promogut pel que ha titllat de “fals feminisme” i ha defensat que el petó a Jenni Hermoso va ser “espontani, mutu i consentit”.

    (Visited 158 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari