La candidatura ‘Tots Junts Fem Força’ reclama la dimissió de Rubiales i Soteras

El projecte de Juanjo Isern troba "inacceptable" l'actitud del president de la RFEF i "inadmissible" el suport del dirigent de la FCF

    Juanjo Isern

    La candidatura per a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) Tots Junts Fem Força, amb Juanjo Isern al capdavant, ha reclamat la dimissió dels presidents de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, i de la FCF, Joan Soteras, pel comportament del primer i el suport del segon. En un comunicat, la candidatura d’Isern considera “inacceptable” l’actitud de Rubiales i troba “inadmissible que el responsable de la FCF doni suport públic en assemblea a un fet tan lamentable com denigrant del president de la RFEF”.

    “El fet és més greu encara quan el Sr. Soteras té actualment obertes denúncies per corrupció i assetjament a dones que van formar part de la FCF”, afegeix l’escrit, que demana als governs català i espanyol “una actuació en conseqüència contra tots dos presidents”. “El respecte i la dignitat de l’esport, en especial a Catalunya, no pot estar en mans d’una federació greument acusada de corrupció com és la junta del Sr. Soteras”, conclou la candidatura d’Isern.

    (Visited 100 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari