Vox negocia amb el PP una vicepresidència a la Mesa del Congrés

Santiago Abascal confirma que Pepa Millán substituirà Iván Espinosa de los Monteros com a portaveu al Congrés

  El líder de Vox, Santiago Abascal, valora els resultats del 23-J (ACN)

  El líder de Vox, Santiago Abascal, ha confirmat aquest dimecres que estan negociant amb el PP la presència de la formació d’extrema dreta a la Mesa del Congrés, i ha apuntat a una possible vicepresidència. En declaracions als mitjans, Abascal ha considerat que “no seria raonable que, sent la tercera força, ens quedéssim fora”, i ha manifestat que es “conformen” amb una vicepresidència.

  En canvi, el líder del partit d’extrema dreta ha refredat les possibilitats d’una investidura favorable d’Alberto Núñez Feijóo, malgrat haver-li donat els vots incondicionals. Abascal ha admès que “amb prou feines hi ha alternatives factibles a la constitució d’un govern de destrucció nacional”, un executiu que, s’ha queixat, estaria liderat per un “autòcrata” (Pedro Sánchez) amb el suport d’un “pròfug de la justícia” (Carles Puigdemont).

  Abascal també ha confirmat que Pepa Millán, portaveu al Senat durant la passada legislatura, substituirà el sortint Iván Espinosa de los Monteros com a portaveu del partit al Congrés. El líder de Vox ha situat la renúncia d’Espinosa de los Monteros en l’àmbit personal i familiar, i ha assegurat que “no hi ha cap mena de raó política o programàtica”, com es va comentar en un principi.

  (Visited 42 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari